Meniu

Suflete zbuciumate

Distribuția: Elena Corșatea Ciprian Dioșan Cristina Gheorghe Anca Gherman Dana Ilea Arpad Mathe Karina Mitrana Răzvan Moldovan Raluca Pelin Irinel Popa Vlad Pruneanu Ana-Maria Reininger Tudor Sbârcea
Suflete zbuciumate

"SUFLETE ZBUCIUMATE" după texte din dramaturgia clasică, este un spectacol de o candoare aparte. Întâlnim în acest spectacol, o lume izbitor suferindă, decăzută, cu totul dezmoştenită, dar de o umanitate izbitoare. Personajele din această piesă şi-au pierdut cu totul şansa oricărei recuperări: ei au ucis, au furat, au fost alungaţi, au căzut într-o promiscuitate pe care societatea nu se gândeşte să le-o corecteze, dimpotrivă.

Dar dacă dăm la o parte grosolănia afişată – explicabilă prin duritatea lovirii lor cu viaţa şi nedreptatea – descoperim în ei aceleaşi vitale aspiraţii pe care omul dintotdeauna le are şi le va avea: nevoia profundă şi luminoasă de a fi crezuţi, compătimiţi, de a spera în refacere, de a fi înţeleşi şi mângâiaţi, nevoia de a se confesa – şi mai cu seamă de a trăi altfel, chiar dacă au greşit. Sunt oameni care râd și plâng și speră, așa ca fiecare dintre noi.

Spectacolul încheie modulul de actorie a grupei de excelență.