Meniu

Curs de Fotografie și Teatru

Următorul curs începe în 9 mai 2024

Crearea propriului portofoliu

În 9 mai lansăm prima Ediție a Cursului de Fotografie și Teatru | Crearea propriului portofoliu, un curs intens și actual, în care te vom ghida cum să îți aranjezi autentic propriile gânduri, emoții, povești în imagini și care sunt primii pași în acest sens, folosind doar propriul telefon! Fotografia și teatrul sunt acel context unde pasiunea se întâlnește cu emoția și creativitatea, astfel finalitatea cursului este descoperirea și conturarea propriului stil, propriei voci, depășirea fricii de a te expune și crearea propriului portofoliu.

Punând accent pe aspectul empiric al învățării, am gândit cursul în așa fel încât să dobândești toate cunoștințele necesare pentru familiarizarea cu principiile de bază ale fotografiei cu telefonul și a întregului proces creator. La orele teoretice vei face cunoștință cu toate aspectele tehnice pe care trebuie să le cunoști în ceea ce privește autoportretul: armonia cadrului, dinamica, unghiurile care te avantajează, compoziția și lumina, editarea, dar și nuanțe despre dicție, postură, emoții, iar în cadrul atelierelor practice vei aplica, exersa și îți vei depăși propriile limite, vei descoperi cum să te pui în cea mai bună lumină și să îți găsești vocea.

Cursul este structurat în 12 ateliere, iar întâlnirile au loc o dată pe săptămână, în zilele de joi, între 18:00 și 20:00, respectiv în: 9/16/23/30 mai, 6/13/20/27 iunie, 4/11/18/25 iulie).

Toate informațiile despre structura cursului, programul, logistica, aspectele tehnice le vei primi într-un desfășurător pe mail, îndată ce vei confirma participarea.

Cursul mai include:

  • Sesiune de mentoring (crearea portofoliului, personal branding);

  • ⁠Ședință foto personală cu Oxana (15 fotografii pentru portofoliu);

  • ⁠Invitați speciali (experți pe care îi vei cunoaște în cadrul atelierelor);

  • ⁠Studio (Elena Ivanca Studio), concepte și decoruri create pentru orele practice;

  • ⁠Diplomă de participare;

  • Cafea bună și energie mirobolantă!

Abia așteptăm să ne cunoaștem și să începem această aventură!

Cu drag, Elena și Oxana