Meniu

Curs de actorie pentru adulți

Următorul curs începe în 5 Februarie 2024

Un curs de actorie este un dar pe care fiecare dintre noi ar trebui să și-l facă!

E o cale sigură de a scăpa de temeri, de blocaje, de simțul penibilului sau poate chiar de a te vindeca, prin bucurie, de anumite traume. E șansa de a-ți împlini un vis pe care l-ai avut cândva, dar viața te-a dus pe alte drumuri.

E un excelent exercițiu de pregătire pentru cei ce vor să dea admitere la actorie, sau de ce nu, pentru cei ce încă nu au luat o decizie fermă dacă să urmeze sau nu o carieră artistică. E un prilej de a-ți descoperi emoția, vocea, corpul, și a învăța sau re-învăța cum să-ți fie bine cu tine și cu ceilalți.

E un antrenament emoțional care te va ajuta să-ți dezvolți abilitățile de comunicare.

O îmbunătățire reală a dicției.

Un prilej de a testa și dezvolta capacitatea de a vorbi în public și multe alte lucruri ce se nasc din această plămadă de vise și viață, care este teatrul.

Indiferent de vârstă sau profesie, acest curs te va provoca, te va surprinde, și te va întâlni cu oameni de o bogăție interioară copleșitoare.

Am o experiență de aproape 25 de ani pe scenă, film, ca profesor și trainer, sunt absolventă a unui masterat cu lucrarea ”Dicția sau Vorbirea de performanță”  urmat de o Teză de Doctorat, unde am fost răsplătită cu cea mai înaltă distincție academică ”summa cum laude”.

Și mai am ceva: am o admirație profundă pentru toți cei care s-au lăsat provocați de un astfel de curs, pentru cei ce se vor lăsa provocați.

Vă aștept să ne aruncăm împreună în această nebunie, acolo unde eu mă voi dărui cu tot profesionalismul, pasiunea și harul meu!